Gemeente Alkmaar

Belevenisroutes voor gemeente Alkmaar

In opdracht van gemeente Alkmaar ontwikkelt Multi Marketeers, samen met Regio VVV Hart van Noord-Holland digitale belevenisroutes. Fiets- en wandelroutes in en om de gemeente die bewoners en bezoekers kennis laten maken met de stad en haar omgeving. Anders dan de papieren routekaarten worden alle routes digitaal gebundeld in een app en voorzien van extra informatie over bezienswaardigheden en tussenstops. Daarnaast kunnen gebruikers genieten van voordelen die ondernemers hen aanbieden, zoals een korting op entree of lunch.

‘Recreatiesport in Alkmaar op de kaart zetten is een belangrijke ambitie van Alkmaar Sportstad. Recreatiesport maakt onze gemeente aantrekkelijk voor zowel bewoners als bezoekers,’ aldus Peter de Baat (VVD) wethouder Sport gemeente Alkmaar. ‘Met de digitale belevenisroutes is het makkelijk om een ondernemer te kiezen die een aangename rustplek, lunchlocatie of activiteit aanbiedt. En het voordeel werkt twee kanten op; enerzijds kunnen ondernemers mooie aanbiedingen doen en anderzijds krijgen gebruikers van de app een passend en voordelig aanbod.’ De routes zijn gebundeld in de AbelLife App.

Multi Marketeers verzorgt het gehele project van A tot Z; concept, creatie, mobile responsive websites, de content (routes, teksten, video), samenwerking en verbinding en de promotie.
Zo zijn er bijvoorbeeld door ons twee responsive websites gemaakt met zowel een promotievideo als instructievideo, die goed zijn te gebruiken op zowel pc, smartphone als tablet.

Multi Marketeers heeft voor de gemeente Alkmaar een tweetal responsive websites ontwikkeld:
www.NHvoorcampers.nl en www.regioalkmaarroutes.nl.

Dit is een responsive website met informatie over de verschillende fiets- en wandelroutes die mensen kunnen volgen door gebruik van de route-app van Abellife.