Advies en Uitvoering

Op het gebied van Advies en Uitvoering kan City Marketeers op verschillende gebieden wat voor u en uw bedrijf betekenen. Zo kunnen wij u advies geven over het proces en gebiedspromotie. Denk aan bijvoorbeeld het schrijven van beleidsplannen of een plan van aanpak.

City Marketeers kan uw strategie vertalen naar de praktijk. De (bestaande) theoretische strategie wordt vertaald naar een praktisch plan van aanpak met een duidelijke rol voor alle betrokken partners. Wij bieden u projectmanagement, waarbij wij het gehele traject of onderdelen hiervan uitvoeren.

Wilt u liever advies over hospitality en gastvrijheid of een klantvriendelijkheid training, ook hiervoor bent u bij City Marketeers aan het goede adres. Wij bieden ook workshops voor en met toeristische ondernemers en organisaties, over bijvoorbeeld samenwerking en het samenstellen van arrangementen en product-marktcombinaties.

City Marketeers organiseert ook bijeenkomsten/brainstormsessies en een-op-een gesprekken met stakeholders zoals gemeenten, toeristische ondernemers en organisaties.